понеделник, 14 юни 2010 г.

StarCraft 2-Beta

Това ще бъде моята първа статия,днес ще говорим основно за самата бета която вмомента е спряна,но затова ще говорим по късно. Първоначално имаше два мода на играене 1v1 или 2v2.
1v1 е когато играят двама играчи един срещу друг. 2v2 е когато 4-ма играчи се състезават по одбори. Това което виждаме в протичащата бета сега,е че има нови лиги в които самите играчи се класират и играят помеждуси в съответните лиги в които са се класирали. Това са (Bronze,Silver,Gold,Platinum и Diamond). Също така Близард са направили и лига за нови играчи,която всеки може да пропустне разбира се,но е препоръчително за тези които са нови в бетата да минат през тази лига. Играта в нея е малко по-забавена от нормалните игри за да може новият играч да ра-збере нещата по-лесно. Също има и иконка с "помощ"или (Help) в Единицата помощта в играта беше само убийте всички згради на вашия опонент. В двойката помощта е подобрена с много неща,както и с информация за 3-те раси,строежа на съмите згради и как се продуцират единици. Тъй като играта е много динамична и изисква бързина и добри умения. С пач 13 близрд вкараха модовете 3v3 и 4v4 както и възможността да се вкарват къстом геймс. Имате възможността да отключвате различни портрети и декали които се появяват на съмите згради и единици. На 7-ми юни първата фаза на бетата приключи. Сега няма достъп за логване в самите акаунти,докато не излезне 2-рата фаза на играта.
Може да адвате приятели към акаунта,и да съсдавате партита. Какво представляват партито,Играчи които се събират в една "стая"в която чатат и играят игри заедно.
Blizzard направиха така наречения "Galaxy Editor"подобен на едитора от първата част на играта Галахи Едитора служи за същатата функция,създаване на къстом карти. Самоче новият едитор има много повече способности и функции от първият едитор. Има способността да прибавяте в определен цвят и конимейлтраст светлини и обекти от менюто в едитора. Също така може да се направят игри в стил (RPG),да се променя ъгълът на самата камера и точката за гледане на играча. Това нещо не беше възможно преди. Бетата има способноста да се гледат реплейове,но със функцията да забавяме съмият риплей както и да го увеличаваме естествено.Забавянето на времето липсваше в първата част.
Blizzard успяха да добавят и система за добавяне на приятели от FaceBook.
Ако имате някакви забележки(сигорен съм че ще има ;p) основно статията пишете в коментарите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар